Чемпіонат світу з мотокросу

чемпіонат світу

Травневий чемпіонат світу з мотокросу 2019 - грандіозний спортивний захід, який відбудеться в українському місті Буча під Києвом. Захоплюючий турнір прийматиме одна з найсучасніших мотоциклетних трас країни, що входить до спортивно-технічного комплексу «Сона».

Про неймовірний масштаб майбутнього змагання розкажуть цифри: у Бучі очікується з'їзд 30 зіркових команд планети, а трибуни вмістять понад 30 тисяч уболівальників! Відвідування чемпіонату - найкращий спосіб провести вихідні із сім'єю та друзями воістину незабутньо. Організаторами передбачено все необхідне для комфортного відпочинку глядачів: величезний фудкорт, ігрова зона для дітей, виступи зірок вітчизняної естради, виставка раритетної мотоциклетної техніки, конкурси та багато іншого!

Українське місто районного значення Буча неспроста було обрано міжнародною мотоциклетною федерацією. Провідна мототраса країни, що входить до спортивно - технічного комплексу «Сона», зазнала численних перевірок та випробувань. Результат їх був одностайним: траса відповідає найсуворішим міжнародним стандартам безпеки. Вражає не лише організаційний розмах турніру, а й розмір призового фонду майбутнього чемпіонату: учасники розділять між собою 50 000 євро!

Чемпіонат Європи на квадроциклах

Це змагання має всі шанси стати найзнаковішим спортивним заходом року. На час проведення турніру арену відвідають понад три десятки тисяч уболівальників, для яких організаторами підготовлено захоплюючу програму розваг. Сумувати не доведеться ні під час змагань, ні у перервах! Зголоднілі зможуть ситно пообідати на великому фудкорті, що вміщує близько 50 точок продажу. Кухня планується дуже різноманітною: національна, італійська, іспанська, японська, американська тощо. Це не просто ресторанний дворик, а повноцінний GASTRO-FEST!

Перекусивши, завжди хочеться розважити себе чимось цікавим. Не питання – саме для цього й проводитимуться краш-шоу, виставки раритетної мотоциклетної техніки. Можливість зробити фото на згадку: для цього організаторами передбачені тематичні фото-зони. Любителі конкурсів також не залишаться поза увагою: у рамках турніру будуть розіграні цінні призи.

Особливо слід сказати про дітей, яким організатори пропонують повний комплекс розваг на більш ніж 20 локацій:

  • парк атракціонів;
  • колесо огляду;
  • каруселі;
  • батути;
  • повітряні кульки;
  • аквагрим;
  • аніматори та багато іншого.

Подбали й про комфорт батьків, які відвідують чемпіонат із дітьми. Спеціально для них на корті працюватиме KIDS-зона, що є сучасним варіантом дитячої кімнати. Зона призначена для дітей віком від трьох років, а також для бажаючих трохи перепочити.

Мотокрос у Бучі під Києвом

Наведемо лише деякі з причин відвідати майбутній Чемпіонат світу з мотокросу 2019:

  • Навіщо пропускати подію світового масштабу, якщо можна їм насолодитися всією родиною? Скористайтеся унікальним шансом познайомитись із зірковими спортсменами, отримати автограф та зробити спільне фото!
  • Чемпіонат подарує безліч позитивних емоцій: живі виступи зірок естради, чудова кухня, багатий вибір розваг та призи!
  • На турнірі буде діяти найсуворіший контроль безпеки.

чемпіонат світу

Чемпіонат світу з мотокросу у Бучі під Києвом - видовище, яке не залишить байдужим нікого. Подія викликає інтерес як молоді, й людей старшого, дорослого покоління. Завітайте до неї всією дружною сім'єю, щоб забезпечити себе приємними спогадами на всі наступні роки!

Не знаєте куди піти у Києві 18 -19 травня? Радимо подивитися на мотокрос 18 – 19 травня у Бучі вулиця Промислова 3 (Київ)!!! На гугл картах Стк «Сона» 50.520600, 30.195364.

Схожі новини

Головна » Київ » Чемпіонат світу з мотокросу

Приєднуйтесь

Контакти

    Life Plus
    улица Академика Грекова 12
    04112 Киев, Украина
    Телефон:+380677200015
    Наши координаты
    50.4733 N 30.4429 E

    support @ life-plus.center